giełdy transportowe - TRANS dobry? - Twój Portal Gospodarczy - Spedycje.pl
Forum

NEWSLETTER    
  Niedziela, 7 września 2008 r.
Czytelnicy on-line: 31

Imieniny:
Reginy, Marka, Melchiora

reklama
FORUM Dodaj nowy temat

giełdy transportowe - TRANS dobry?
11.09.200710:22
ksander
do tej pory pięknie bazowałem na stałych zleceniach ale wziąłem w leasing nowe zestawy i potrzeba mi więcej zlecen. badam temat giełd transportowych. interesuje mnie głównie PL-UE-PL duzo dobrego słyszałem o TRANSIE, że smiesznie tani, mnóstwo ładunków i ma darmowy komunikator. Czy ktoś może mi powiedzieć wiecej o tej giełdzie?a moze polecacie inne?

KOMENTARZE
  Michu    poniedziałek, 14. lipca 2008 , 13:53:03, ID (ip): 2f9d65

Giełda rozbudowana bardzo mocno. Nie wiem czy nie bardziej niz wszystkie inne.

Maciek    czwartek, 03. lipca 2008 , 08:58:55, ID (ip): ed8f25

Nowa giełda na rynku Polski - CARGO.LT

Jak na dzień dzisiejszy, to jest całkowicie nieodpładna, więc korzystaj z niej do woli, nic Ci to nie bedzie kosztowało, jednak otrzymać możesz całkiem dużo, ma ładunki, ma transport, mnóstwo zleceń na Europę wschodnią, w tym kraje Bałtyckie, a także Polska.
Na prawdę polecam. W związku z tym, że aktywnie pracuję ze wschodem jestem bardzo zadowolony z tego co mi ta giełda dodaje :)

krystian    poniedziałek, 03. marca 2008 , 17:45:34, ID (ip): 3f0a98

witam jestem z rzeszowa szukam zlecen ładunkow transportowych do 1.5t moze chłopaki wiecie gdzie mozna szukac ładunkow piscie na e-maila tupaj27@wp.pl dzieki

zender    wtorek, 25. września 2007 , 09:18:22, ID (ip): 7c4211

ja wiem czy od razu śmietnik... jest tani więc jest dużo firm - małych i dużych, więc oferty też różne, ale wystarczy dobrze je filtrować no i uważać na oszustów ( przydaje się ich forum transportowe, kapownik.pl, znajomości, doświadczenie ). W razie wpadki mają jakieś tam systemy rejestracji dłużników i windykacji ale na szczęście nie musiałem z tego korzystać. jeśli chodzi o liczbę ofert PL-UE-PL to jest nie do pobicia. Spróbować Ci nie zaszkodzi - 30 dni dają za free, sam się przekonasz.

olo    poniedziałek, 24. września 2007 , 19:10:53, ID (ip): 45a645

witam żadna giełda nie pomoze jak nie ma ladunkow jak ladunkow nie ma to i na giełzdie ich brak trans jest tani ale pzry okazji to smietnik wszystkiego a wiadomo tanie mieso psy jedza jak juz to timo com tam nie moze byc kazdy

DODAJ KOMENTARZ
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Spedycje.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
FORUM Dodaj nowy wątek

Najczęściej komentowane

SONDA | Więcej sond

Gdzie zamierzasz spędzić letni urlop?
wczasy w kraju
pobyt za granicą
u rodziny, znajomych, na działce
we własnym domu
nie mam urlopu

O nas  |  Kontakt  |&  Reklama / Advertising  |  Partnerzy  |  Zgłoś błąd na stronie
Arsped Sp. z o. o. 2006 - Wszelkie prawa zastrzeżone