do tej pory pięknie bazowałem na stałych zleceniach ale wziąłem w leasing nowe zestawy i potrzeba mi więcej zlecen. badam temat giełd transportowych. interesuje mnie głównie PL-UE-PL duzo dobrego słyszałem o TRANSIE, że smiesznie tani, mnóstwo ładunków i ma darmowy komunikator. Czy ktoś może mi powiedzieć wiecej o tej giełdzie?a moze polecacie inne?
KOMENTARZE
Michuponiedziałek, 14. lipca 2008 , 13:53:03, ID (ip): 2f9d65
Giełda rozbudowana bardzo mocno. Nie wiem czy nie bardziej niz wszystkie inne.
Maciekczwartek, 03. lipca 2008 , 08:58:55, ID (ip): ed8f25
Nowa giełda na rynku Polski - CARGO.LT
Jak na dzień dzisiejszy, to jest całkowicie nieodpładna, więc korzystaj z niej do woli, nic Ci to nie bedzie kosztowało, jednak otrzymać możesz całkiem dużo, ma ładunki, ma transport, mnóstwo zleceń na Europę wschodnią, w tym kraje Bałtyckie, a także Polska.
Na prawdę polecam. W związku z tym, że aktywnie pracuję ze wschodem jestem bardzo zadowolony z tego co mi ta giełda dodaje :)
krystianponiedziałek, 03. marca 2008 , 17:45:34, ID (ip): 3f0a98
witam jestem z rzeszowa szukam zlecen ładunkow transportowych do 1.5t moze chłopaki wiecie gdzie mozna szukac ładunkow piscie na e-maila tupaj27@wp.pl dzieki
zenderwtorek, 25. września 2007 , 09:18:22, ID (ip): 7c4211
ja wiem czy od razu śmietnik... jest tani więc jest dużo firm - małych i dużych, więc oferty też różne, ale wystarczy dobrze je filtrować no i uważać na oszustów ( przydaje się ich forum transportowe, kapownik.pl, znajomości, doświadczenie ). W razie wpadki mają jakieś tam systemy rejestracji dłużników i windykacji ale na szczęście nie musiałem z tego korzystać. jeśli chodzi o liczbę ofert PL-UE-PL to jest nie do pobicia. Spróbować Ci nie zaszkodzi - 30 dni dają za free, sam się przekonasz.
oloponiedziałek, 24. września 2007 , 19:10:53, ID (ip): 45a645
witam żadna giełda nie pomoze jak nie ma ladunkow jak ladunkow nie ma to i na giełzdie ich brak trans jest tani ale pzry okazji to smietnik wszystkiego a wiadomo tanie mieso psy jedza jak juz to timo com tam nie moze byc kazdy