Forum

« Wstecz Komentarze
FORUM Dodaj nowy temat

SIÓDEMKA to AMERYKA
11.10.200815:04
KIEDYS KURIER
Niech klienci się tak nie indyczą. Najpierw żeby się wkurzać to trzeba poznać temat. Gadki typu „co mnie to obchodzi Ja place i wymagam są śmieszne i na pewno wam nie pomogą (klientom). Kurier ma tylko płatne za dostarczenie paczki, i to śmieszne grosze w tej chwili to jest 4 zł ( na własnej działalności i z własnym sprzętem) to zwykła kpina. Jeśli do Was przyjdzie wdrapie się na pięterko X i was nie zastanie to robił to ZA DARMO!. Oczywiście ze może zadzwonić i się umówić ale dzwoni ze służbowego telefonu za który musi płacić!!! Więc może czasem warto zrozumieć tego kuriera i oddzwonić na dany sygnał np. Ale oczywiście całej tej sytuacji winne jest kierownictwo i cały system zarządzania który W taki sposób ustawił ze przychodzą ludzie którzy właściwie jeżdzą za koszty i miska taka jest kalkulacja bo np.: na busie 5000 zł przy zap. Za cały miesiąc bo jak zachorujesz to za karzdy dzień 0 zł a koszty właściwie takie same. Jakiś czarny Piotruś pisał ze paczki nie dłużej niż 6 dni bzdura Ja widziałem paczki krążące dłużej niż 1 mc. Przerzucane z miejsca na miejsce tzw „smrody”Klient ma grzecznie czekać i zamknąć buzie to jest motto siódemki Jednym słowem Polska firma w 100% nastawiona na wyciągnięcie jak największej ilości kasy bez względu na wszystko czyli- klient zwodzony i robiony na „tata wariata”, kurier to „śmieć”, którego trzeba dymać na maxa.(okraść oszukać), No a firma siódemka jest „NAJLEPSZA, PROFESJONALNA, DYNAMICZNIE SIĘ ROZWIJAJĄCA, Zapewni ci Godziwe warunki pracy i płacy NORMALNIE AMERYKA MIÓD-CUD. Tekst jest zgodny ze strategią siódemki i zgodny z prawdą! Skierowany jest do rozżalonych klientów, którzy mam nadzieję ze się chwile zastanowią nad tym co napisałem i zrozumią gdzie leży sedno problemu i kto jest tutaj tak naprawdę winien.Także do ludzi którzy chcieliby rozpocząć pracę jako kurier w siódemce. A jak rozpoczniecie i zorientujecie się ze jest to jedna wielka lipa to nie myślcie ze będzie lepiej, bo jedyne co może być to tylko gorzej. Serdecznie pozdr. Klientów jak i kurierów.

DODAJ KOMENTARZ

Publikowane komentarze s± prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Spedycje.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii.
FORUM Dodaj nowy w±tek

Najczę¶ciej komentowane

SONDA
Rail Baltica czy Via Baltica?
jestem za budow± Via Baltici
jestem za budow± Rail Baltici
jestem za budow± Rail i Via Baltici
jest mi to obojętne
O nas  |  Kontakt  |&  Reklama / Advertising  |  Partnerzy  |  Zgło¶ bł±d na stronie
Arsped Sp. z o. o. 2006 - Wszelkie prawa zastrzeżone