Kłopoty samolotu Centralwings - Twój Portal Gospodarczy - Spedycje.pl
Forum

reklama

Kłopoty samolotu Centralwings
28.06.200814:41
Czytaj artykuł komentowany

KOMENTARZE
  spedytor starej daty    wtorek, 08. lipca 2008 , 10:54:18, ID (ip): b0fc0d

zapewnienie noclegu i posilku w sytuacji awarii technicznej to standart , a nie zasługa.Skandelem by bylo nie zapewnienie.
Wiele awarii wynika wyłącznie z niedbalstwa i głupoty pracowników.Ludzie mają to w naturze ,że lekceważa swoją pracę .Obrońcy uciśnionyh np. zwiazki zawodowe ich twierdzają w przekonaniu,że mają rację.Przecież on tylko zapomniał , nie zwrócił uwagi , no przecież każdy może sie pomylić , mieć zły dzień.
To problem wszystkich branż. Idziemy do urzędu niekompetentni urzędnicy , w banku niekompetentni pracownicy , daradcy klienta w róznych firmach pożal się boże. Ale cóż ten pracodawca może , jak nie ma kim pracować i jeszcze kretyna nawet zwolnić nie ma jak bo jest kodeks pracy.
Utyskują sami jak są klientem , ale jak idą do swojej pracy to tylko kombinuja co zrobić żey sie nie narobić.
Problem dzisiejszych czasów to brak etosu pracy , rzetelności uczciwości.Ale skoro da się żyć bez pracy
to jak ma być inaczej.
Gdyby ludzie pracowali rzetelnie i podchodzili z wielka odpowiedzialnościa do tego co robia , awarii byłoby znacznie mniej.Ciekawą lektura są raporty i dochodzenia z wielkich katastrof lotniczych czy kolejowych
wniosi są przerażajace - zgone ły setki ludzi bo jeden nieudacznik zlekceważył swoje obowiązki albo nie pomyślał, albo zapomniał , albo wydawało mu się że wie lepiej.
Nieusprawieldliwiajmy więc nikogo tylko wymagajmy najpierw od siebie potem od innych i świat bedzie lepszy

radar    poniedziałek, 07. lipca 2008 , 23:30:31, ID (ip): a74252

faktiko mam brata spotera więc się czasem nasłucham ze np tak awaria tam cos nowego itp itp i trzeba przyznać ze niema lini lotniczej w której nic złego sie nie dizeje wszędzie przydażają sie wpadki.
A centralwings hmmm no cóż nają czasem pecha ale potrafią z tego wyjść np dają super centy biletó i wlasnie wrazie kłopotów zawsze cos tak pomogą

Miłosz123    poniedziałek, 07. lipca 2008 , 15:43:21, ID (ip): f3dcd0

Latałam z nimi, latam i będę latać! Dla mnie są spoko. Spełniają moje oczekiwania.

Geisha    czwartek, 03. lipca 2008 , 15:10:49, ID (ip): 44e4d1

Gdzie nie wejdę, to wrzuty na Centrala lecą... Jak bym z nimi nie latała, to bym może i uwierzyła w to wszystko. Coś takiego, jak wyżej opisane, owszem może się przytrafić każdemu. Ciekawe czy na inne linie tez byłaby taka nagonka??!!! Nie wiem czy wiecie, ale jeśli chodzi o kontrolę maszyn, to akurat central ma zapewniona jedną z lepszych.

Marta    środa, 02. lipca 2008 , 15:24:12, ID (ip): 6d71b3

Uważam, że na pewne rzeczy, my ludzie, nie mamy wpływu. Nawet sobie nie zdajemy sprawy z tego ile takich awaryjnych lądowań ma miejsce w ciągu roku. Ciekawe czemu tylko wokół Centrala zawsze jest takie zamieszanie? A tak apropos, to fajnie sie zachowali, że zapewnili pasażerom nocleg i posiłki.

M    poniedziałek, 30. czerwca 2008 , 09:37:41, ID (ip): bfab37

No i mamy tanie ...latanie :))

DODAJ KOMENTARZ
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Spedycje.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
FORUM Dodaj nowy wątek

FORUM | « Więcej tematów  « Dodaj temat

Ostatnio komentowane

Najczęściej komentowane

O nas  |  Kontakt  |&  Reklama / Advertising  |  Partnerzy  |  Zgłoś błąd na stronie
Arsped Sp. z o. o. 2006 - Wszelkie prawa zastrzeżone