| |
| KOMENTARZE |
|
Miły poniedziałek, 18. lutego 2008 , 17:42:33, ID (ip): 31f282 |
|
| |
spedytorzy to poprostu złodzieje np spedycja rozpada się w ciągu 2 tygodni albo kombinujo jak tu wyjść na swojim aby klient jak naj mniej zapłacił a przewoźnik jak najwięcej stracił.
|
|
| |
red czwartek, 08. marca 2007 , 10:22:32, ID (ip): 9ba6c7 |
|
| |
nie zdjęli i nie zamierzają zdejmować, prosze zajrzeć do działu dyskusje redakcyjne |
|
| |
uważny czwartek, 08. marca 2007 , 08:59:37, ID (ip): e0cb91 |
|
| |
Do "sped"
Kowal to Andrzej Sikorski i swoją relację zamieścił na stronach "zapis debaty" - zajrzyj (o ile jej jeszcze nie zdjeli...) |
|
| |
sped wtorek, 06. marca 2007 , 07:57:45, ID (ip): d053eb |
|
| |
czekam i czekam na relację pana Kowala i co? |
|
| |
Andrzej Sikorski czwartek, 11. stycznia 2007 , 07:01:34, ID (ip): af0ac3 |
|
| |
Jak było napisałem w "zapisie debaty".
Nie było obiecanej debaty o książce - tu przyznaję się do porażki. Powiedziałem butnie, że nie dopuszczę do "wodolejstwa" - przepraszam - było tylko wodolejstwo.
Nie doceniłem "luminarzy nauki" - oni rozpuszczą w gadaniu nawet metal a co dopiero konkretny temat. |
|
| |
Kibic środa, 10. stycznia 2007 , 20:02:40, ID (ip): 6e5836 |
|
| |
Proponuję przenieśc dyskusję do "zapis debaty" będzie łatwiej! |
|
| |
Sasza środa, 10. stycznia 2007 , 16:53:51, ID (ip): a9fd4c |
|
| |
No i jak bylo????? czekam na pierwsze komentarze uczestnikow. |
|
| |
Piotr M. Sikorski wtorek, 09. stycznia 2007 , 14:21:55, ID (ip): 262c9a |
|
| |
Witam wszystkich uczestników dzisiejszej debaty,
serdecznie dziękuje za udział i dyskusję. Redakcja protalu postara się ją jak najszybciej pzredstawić tym, którzy nie mogli uczestniczyć osobiście. |
|
| |
Od Redakcji poniedziałek, 08. stycznia 2007 , 10:49:59, ID (ip): 9ba6c7 |
|
| |
Szanowni Państwo
!!! Sala nr 25 zamiast sali nr 23 !!!
Już jutro odbędzie się debata wywołana przez Państwo - Czytelników naszego portalu na temat ksiązki "Spedycje w praktyce".
Ze względu na duże zainteresowanie, z jakim spotkała się ta inicjatywa musieliśmy dokonać zmiany sali.
Zamiast w sali nr 23 spotkanie odbędzie w sali nr 25. Ponieważ są to sale sąsiedzkie, nie wywoła to specjalnego zamieszania. Pozostałe ustalenia pozostają bez zmian.
Przypominamy zatem:
spotkanie odbędzie się w sali nr 25
w budynku Szkoły Głównej Handlowej na ulicy Batorego 8.
Początek spotkania godzina 11.00.
Grzegorz Jabłoński
redaktor naczelny portalu
www.spedycje.pl
|
|
| |
Bogusław Kowal czwartek, 04. stycznia 2007 , 10:01:43, ID (ip): 8bd451 |
|
| |
Takie dziwne przyznanie się do błędu?
Czyli nie miał Pan racji z tym przejściem ryzyka i przejściem własności - co tak butnie przedstawiał Pan na FORUM? Pytałem o to kilkakrotnie!
To wszystko co Pan zrozumiał z tekstu Jarosława Hermanowskiego?
A co z "chwytem"?
Nie Drogi Panie Piotrze - nie będzie więcej czasu na "na rozmowę o roli spedytora i przewoźnika" bo to spotkanie nie jest temu poświęcone - nie zamieniajmy tego w ble ble ble - ja się na to nie zgodzę!
Pan mnie zdecydowanie nie docenia - napisałem, że książka jest słaba i zawiera wiele błędów (i to podstawowych) - przedstawię je na spotkaniu. |
|
| |
|
|